Review Blog : Pemenang I Love Giveaway Seindah Cerita By Nieyl

Sunday, June 07, 2015

Wanyy Minho
Assalammualaikum
Ira merupakan salah seorang sponsor daripada giveaway seorang blogger yang diberi gelaran Nieyl. Alright. Beliau dah kasi pemenang dekat Ira. So tugas Ira sekarang Ira kena review blog pemenang ni. Tahniah !!! Hehehe. Ira ada join tapi tak menang. Takpe la. Bukan rezeki Ira. So ini merupakan pendapat Ira tentang blog pemenang. Mana yang Ira tersalah taip tu Ira mintak maaf sangat-sangat. :)

Part Yang Paling Ira Suka
- Header blog ni sangat-sangat menarik. Bagi Ira sangat kreatif. Gambar otak tu melambangkan blogger ni seorang yang banyak sangat idea. Cuba la tengok dalam otak tu ada apa. Macam-macam kan. Hehehe. So Ira beranggapan bahawa blogger ni nak mencerminkan diri dia bahawa dia seorang yang penuh dengan idea. :) 

- Ayat yang telah dicoretkan oleh blogger ni jugak sangat menarik. "Seorang Engineer, semua masalah yang dihadapi haruslah diselesaikan dengan secara menyeluruh" Yes ! Ira setuju. Apa-apa masalah yang kita hadapi, kita kena dan mesti selesaikan semuanya. Janganlah selesaikan sikit-sikit. :)

Gabungan Warna Blog
- Gabungan warna pink dan biru. Macam warna blog Ira. Hehehe. Cantik sangat. Sejuk je mata memandang. Dan gabungan warna yang sangat sesuai.

Background
- Mesti blogger ni ada motif tersendiri kenapa dia letak background macam tu. Background warna gelap dan matching dengan gabungan warna blog :)

Font
- Font yang mudah difahami dan mudah dibaca.

Iklan
- Iklan yang sikit dan tak memberatkan blog. Dan dalam blog ni ada iklan pasal inai la Wahhhh ! Ira suka sangat bab-bab inai. So korang yang suka inai tu, silalah melawat blog ni k :)

Grafik
- Grafik dalam blog ni sangat-sangat comel. Haih ! Macam mana la nak buat grafik comel macam tu kan. Kena belajar ni. Hehehe :)

Follower Widget
- Bagi Ira, follower widget tu ada baiknya letak dekat sidebar tau. Sebab nak memudahkan pengunjung nak follow kite. Ni pendapat Ira je. Kalau tak nak pun takpe. :)

* Tadaaa ~ Dah siap entri yang simple ni. Ira harap ok la review daripada Ira ni k. Haaaa ~ Sebelum tu, Ira nak ajak join contest Ira ni. Mana lah tahu kut-kut rezeki awak lagi kan. KLIK SINI ye :)

You Might Also Like

3 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email