Felixia Yeap : #AmoiBerhijab (Intro) - Syahirah Valiant

June 10, 2015

Felixia Yeap : #AmoiBerhijab (Intro)

Felixia Yeap : #AmoiBerhijab

Assalammualaikum. Semalam Ira pergi beli buku ni dekat popular. Buku ni sangat menarik bagi Ira. Time Ira tengok tu terus Ira beli. Tak fikir panjang. Balik baru bukak buku ni. Dan ternyata dalam buku ni sangat-sangat best. Felixia Yeap, Siapa yang tak kenal kan. Cantik orangnya. Dan dia merupakan salah satu role model untuk Ira. Dalam buku ni beliau ada menceritakan tentang kisah perjalanan hidup beliau. So nak tahu apa yang ada dalam buku ni? Rileks dulu. Ira akan update apa yang ada dalam buku ni. Hehehe. So tunggu tau ^.^ Kalau tak sabar jugak, korang boleh beli buku ni. Alaaa. Tak mahal pun. Baru RM18.00 (tak tahu termasuk GST atau tak). Kalau dah ada buku ni boleh la baca ulang-ulang kali. 

4 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D