BUSY SEMESTER

Saturday, June 13, 2015

BUSY SEMESTER
BUSY SEMESTER | Assalammualaikum. Hari ni dah tiba. Hari yang malas sangat-sangat nak balik hostel. Huarggghhhhh !!! Tak nak !!!! Kemas barang tadi pun macam nak tak nak je.

Lepas ni bermula la kisah hidup Ira sebagai seorang pelajar semester 6. Then belajar-belajar, tibanya untuk exam. Huhuhu. Alhamdulillah. Tinggal lagi setahun je untuk habiskan diploma ni. Doakan Ira ye. Mudah-mudahan target Ira yang pernah Ira janjikan dekat ibu abah dan arwah Haikal tercapai. Amin.

Lepas ni Ira dah jarang update blog. Kena tunggu Ira ada waktu free baru boleh update blog. Hurmmm ~ Sunyi la blog Ira nanti. Takpe la ~ Belajar dulu. Blog ni untuk sampingan sahaja. Ok la. Kena balik da. Selamat tinggal :)

You Might Also Like

2 Comments

  1. Good luck for the last sem. Jangan repeat lak! hehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. TQ.. mudah-mudahan tak repeat :D

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email