Blog Direview By Blog Parihh - Syahirah Valiant

Post Top Ad

June 10, 2015

Blog Direview By Blog Parihh

Blog Direview By Blog Parihh

Blog Direview By Blog Parihh | Assalammualaikum. Terima kasih kepada Parihh sebab dah review blog Ira. Terima kasih jugak sebab dah ajar Ira serba sedikit pasal SEO ni. Ira memang zero pasal SEO ni. Kalau nak baca lebih lagi, klik link yang Ira kasi tu k. Ok, sekarang ni Ira nak cakap pasal SEO ni. Yang tu blog lama Ira. Sekarang ni Ira dah tukar design baru. Design yang simple sangat-sangat. 

SEO
Ni SEO lama Ira. Memang betul-betul zero Ira pasal SEO ni. Tapi Ira dah cuba naikkan SEO tadi. Dan hasilnyaaa.............


SEO
Ni la hasilnya. Sikit je naiknya. Dan sekarang I don't know what to do. Dah blank dah otak ni. Ira dah banyak kali delete 'iframe' tu. Tapi tak naik-naik juga. Haih ! Ira tak reti da !!! :'(

4 comments:

  1. ok dah tu ada peningkatan . iframe tu jgan buang , klau nak buang pon boleh . klau iframe tu penting dan nak guna , tukarkan kan je kepada object . ' <iframe src= ' tukar kepada ' <object data= ' . </iframe> pulak tukar pada </object>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ira dah pernah try tukar iframe tu.. tapi jadi lain pulak.. huhuhu.. give up suda ~ -_-

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad