Blog Bertukar Wajah

Tuesday, June 09, 2015

Blog Bertukar Wajah

Assalammualaikum

Blog bertukar wajah lagi !!! Huhuhu. Penat sangat nak edit. Dan sekarang Ira buat template yang simple je. Sebenarnya banyak lagi yang tak edit. Sambung nanti ^^ Tak larat. Dan ada jugak la yang Ira tak tahu nak edit macam mana. So tengah dalam proses. Susah jugak kan kalau kita nak blog kita ni mesra SEO. Takpe2. Usaha Tangga Kejayaan. :) Kalau ada penambahbaikan yang Ira perlu buat, korang komen la ek ^^



You Might Also Like

3 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email