BALIK HOSTEL - Syahirah Valiant

Post Top Ad

June 12, 2015

BALIK HOSTEL

BALIK HOSTEL

BALIK HOSTEL | Assalammalaikum. Sekejap je masa berlalu kan. Sekejap je cuti 2 minggu berlalu. Hari ni dah sabtu. Then esok ahad. Nak tahu hari esok untuk apa? Untuk balik hostel !!!!! Arghhhhhh !!! Kenapa masa ni akan tiba.

Malas betul la nak masuk hostel. Memang hostel ni best sebab ramai kawan. Yang membuatkan Ira tak nak balik tu sebab environment kat sana yang tak best. Tak bebas sangat. Terkongkong ! Handphone pun tak boleh bawak. Kalau sabtu ahad minggu tak balik kampung lagi mereput duduk dalam dorm je. Huhuhu.

Terkenang kan tanggungjawab Ira sebagai pelajar yang tak habis lagi, Ira rela hati lah nak balik hostel. *terpaksa* Alhamdulillah pembelajaran dekat sana ok. Walaupun agak stres. Biasa la tu kan. Siapa la yang study tak stres. Takpe-takpe. Tinggal lagi setahun je nak habis diploma. In Sha Allah habis diploma terus sambung degree. Amin. Doa-doa la ye :D

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad