Review Produk : Jebat Enterprise - Syahirah Valiant

May 16, 2015

Review Produk : Jebat Enterprise

Review Produk : Jebat Enterprise
Assalammualaikum
Customer pertama yang beri kepercayaan untuk Ira review produk beliau. Terima kasih Meerajebat. Beliau merupakan kawan kolej Ira juga. Dia ni memang pandai berbisnes. Nak tahu dia buat bisnes apa? Usha entri ni sampai habis tau. Korang takkan rugi. Dan korang akan terliur tengok produk Meerajebat ni. Here we go ~ ^.^

Review Produk : Jebat Enterprise

Review Produk : Jebat Enterprise

Review Produk : Jebat Enterprise
Memo Bottle - RM40 (include postage)


Review Produk : Jebat Enterprise
Snow Cheese - RM5


Review Produk : Jebat Enterprise
Sundae Melty - RM4.50


Review Produk : Jebat Enterprise

Review Produk : Jebat Enterprise

Review Produk : Jebat Enterprise
Dadih Double - RM1.50


Review Produk : Jebat Enterprise
Triffle - RM2.50


Review Produk : Jebat Enterprise
Chocolate Cheese - RM5


Review Produk : Jebat Enterprise
Choc Moist - RM4


Review Produk : Jebat Enterprise
Cheesekut Nestum - RM5


Review Produk : Jebat Enterprise
Cheesekut Original - RM4.50


Review Produk : Jebat Enterprise
Choco In Jar - RM6


Review Produk : Jebat Enterprise
Red Velvet Chocolate Cheese - RM6


Review Produk : Jebat Enterprise

Review Produk : Jebat Enterprise

Review Produk : Jebat Enterprise
Baked Cheesy Meatball - RM4.50


COD : Ampang, Wangsa Maju, Taman Melawati, Taman Melati, Setapak, Keramat, Setiawangsa & Gombak

Kalau nak order, whatsapp dekat nombor yang Ira kasi dekat gambar tu k. Tak rugi kalau beli ni. Memang sedap. Ira dah pernah try. Kalau kat kolej tu ada la dalam 2 3 kali Ira beli. Memang berbaloi ! ^.^  

2 comments:

  1. Terliur tengok... sedap-sedap belaka produk dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sedap kan.. :) beli la ~ :)

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D