Pencarian Sponsor - Syahirah Valiant

May 16, 2015

Pencarian Sponsor

Pencarian Sponsor

Assalammualaikum
Ira rancang nak buat satu contest untuk para blogger. Tapi pertama sekali Ira nak cari sponsor yang ikhlas nak sumbangkan hadiah mereka dalam contest Ira. Ni merupakan contest pertama yang Ira anjurkan. Hope adalah sorang dua yang sudi sponsor ye. Para sponsor pun akan dapat benefit. Ikut cara-cara kat bawah ni untuk memudahkan korang. 

1. Semua maklumat yang Ira suruh send, send dekat e-mail Ira yang ada dalam gambar tu ye.

Pilih 3 sahaja untuk peserta ikut syarat korang
1. Follow blog 
2. Like fanpage
3. Join group facebook
4. Follow twitter
5. Follow Instagram
6. Follow google+
7. Lain-lain ( ni para sponsor tentukan sendiri kalau perlu ye )

Hadiah yang nak kasi
1. Wang tunai
2. Review blog
3. Bloglist
4. Topup
5. Freebies ( Header, Doodle etc )
6. Lain-lain ( ni para sponsor tentukan sendiri hadiah apa yang nak kasi k )

Ok, sila bagi link atau apa-apa yang lengkap untuk memudahkan Ira publish kan para sponsor punya details ye. Kalau ada apa-apa kemusykilan, sila emailkan dekat Ira tau ^.^ Ira harap sangat ada yang sudi jadi sponsor contest ni. Amin :)

Tamat : 17 May 2015 (12.00 AM)

37 comments:

  1. Boleh jugak.nnti saya emel..

    ReplyDelete
  2. Nanti saya fikirkan..bila ea GA ini start dan duedate dia ea..^^

    ReplyDelete
  3. Hi ira.. Boleh.. Awk emelkn kt sy aishahjaya88@gmail.com detail ye..

    ReplyDelete
  4. Nak sponsor jugak :) Nnti Cik Mimie email :)

    ReplyDelete
  5. berminat nak jadi sponser.. dan dah email :)

    ReplyDelete
  6. email kat sy details contest :) yanacha16@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Sy berminat..^^ insha Allah nanti sy email k ^^

    ReplyDelete
  8. Ira, boleh tak emailkan kat nat details contest x? natraismail89@gmail.com.my

    ReplyDelete
  9. boleh jugak syahirah...nanti saya email details dekat awak k...hihihi

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum... syahirah,

    Pape nanti ...mselim3 fikirkan dulu... apa yg mselim3 nak sponsor k...

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Dah tutup.. Tapi kalai nak sponsor lagi pun boleh.. :)

      Delete
  12. baru baca komen..ada carik sponsor lagi ke?

    ReplyDelete
  13. kalau nak, nti email saya boleh? syazgreen89@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah macam dah banyak.. Ira mintak maaf.. Nanti ira akan cari sponsor untuk next contest.. Jangan lupa join ye.. :)

      Delete
  14. assalamualaikum ira..kak terlambat tengok..nak sponsor boleh lg tak..emai kat akak murniwati82@gmail.com @ whatsapp 012-9817932

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah macam dah banyak.. Ira mintak maaf.. Nanti ira akan cari sponsor untuk next contest.. Jangan lupa join ye.. :)

      Delete
  15. Hi Ira.. sponsor masih dibuka ke? kalau masih emel cik bell djm.crew88@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah macam dah banyak.. Ira mintak maaf.. Nanti ira akan cari sponsor untuk next contest.. Jangan lupa join ye.. :)

      Delete
  16. Alaaaa baru bace.. xdan plak.. nnt da lancaR GA ayu join ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. GA da dilancarkan.. Jemputlah join ye.. :)

      Delete
  17. ala, dah penuh ekk....huhu

    ReplyDelete
  18. ala. lambat reply.. huhu.. good luck GA :)

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D