Hayati Lagu Terima Kasih Cinta

Saturday, May 02, 2015


Assalammualaikum

Korang pernah dengar tak lagu Terima Kasih Cinta by Tasha Manshahar. Best kan lagu tu. Lirik yang sangat menarik. Lirik dia pun senang je nak hafal. 

First-first Ira dengan lagu ni, Ira ingatkan pasal percintaaan. Tapi bila tengok video klip. Baru Ira faham. Lagu ni pasal seorang ayah. Kira macam family la. Sweet sangat time tengok diaorang buat suprise untuk ayah diaorang. Hurmmm ~ Kalau hayati betul-betul, mungkin akan menangis. Teringin nak buat suprise macam ni dekat ibu abah. Tapi kedudukan Ira tak mengizinkan lagi. In Sha Allah satu hari nanti. Amin. So hargailah parents selagi diaorang masih ada. Banggakan diaorang dengan apa yang kita buat. :)

You Might Also Like

1 Comments

  1. singgah sini ! nnti singgah blog shahril pulak yee !

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email