Contest Saya Nak Hadiah By Syahirah Valiant

Thursday, June 11, 2015

Contest
Assalammualaikum
Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim, Ira lancarkan contest yang pertama dianjurkan oleh Ira sendiri dan dihebatkan lagi oleh para sponsor yang sudi sponsor dalam contest Ira ni. Semoga contest ni berjalan dengan lancar dan dapat sambutan yang menggalakkan. Amin :)

Lebih 20 orang pemenang dicari !!!! 
Follow Blog

Klik Iklan
Klik Nuffnang Ira *wajib* | KLIK SINI | KLIK SINI | KLIK SINI | KLIK SINI

Like Fanpage

Join Group Facebook

Follow Twitter
@zumal_official2 | @NRaihanah

Follow Instagram
@zumal84 | @_memeyhere | @wardahaneesa | @banusyah | @deebasukarman | @aisya816 | @yanaamuhd | @doublehcollection

Follow Google+

Masuk Dalam Bloglist

1. Buat entri yang bertajuk "Contest Saya Nak Hadiah By Syahirah Valiant"
2. Copy banner dan pastekan dalam entri korang.
3. Korang boleh copy semua entri ni ataupun nak buat entri sendiri.
4. Backlinkkan
5. Dah siap? Submit dekat post ni je k.
6. Pastikan korang ikut semua syarat yang ditetapkan untuk berpeluang memenangi hadiah yang lumayan. Orang yang jujur ni selalu untung. So jadilah seorang yang jujur ye :)
7. Pemenang akan dipilih oleh Random.org

Due Date : 17 May 2015 - 17 June 2015 12 June 2015


Para Sponsor boleh join sekali :)

// Senarai Hadiah // *akan bertambah*

// Senarai Peserta // *akan diupdate dari semasa ke semasa*

p/s : syarat-syarat penyertaan mungkin akan bertambah

You Might Also Like

64 Comments

  1. SALAM.. SAYA JOIN YA..

    http://www.mariafirdz.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  2. hani join :)

    http://cikhanicruzier.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  3. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  4. http://belongtomee.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  5. Hai ira, akak join sini..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  6. Joined :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  7. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  8. Cik Mimie join :) Maaf insta xde, xdapat nak follow

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  9. Inn Shaa Allah ada masa nanti saya join :D

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html hai nuna join contest syahirah. nuna akan promote sehabis mungkin..

    ReplyDelete
  12. http://theathra.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html
    Bismillah . saya join :)

    ReplyDelete
  13. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/05/Contest-Saya-Nak-Hadiah.html

    ReplyDelete
  14. http://fakmal0.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    Dah join . Harap-ii ada laa rezeki kali nie .

    ReplyDelete
  15. Join

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  16. saya join
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  17. Yana join ye...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  18. http://fakmal0.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    Join .

    ReplyDelete
  19. Maaf, tak dapat follow di instagram. Saya terlupa password :( Harap dimaafkan :(

    http://jarikecilmenaip.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  20. http://umikasum.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  21. join :)
    http://uniquebell.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  22. Nysa join .

    http://nysachubby.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  23. Saya joined

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  24. http://lestarigiveaway.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  25. Replies
    1. boleh tengok dekat senarai hadiah tu ye :)

      Delete
  26. done..

    jemput singgah ye...

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  27. saya join :D

    http://eilyasara.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  28. Bismillah, saya join ya**
    http://amirahamer.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  29. nak join jugak... http://thewafflelysha.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Link penyertaan awak Ira tak jumpa.. boleh send lagi sekali? :)

      Delete
    2. cuba Ira check lagi sekali..maaf ea...thewafflelysha.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

      Delete
  30. Finally Siap..

    Yup..Saya Join

    http://riverstonegirl.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  31. Ira,saya send lagi sekali..
    http://thewafflelysha.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  32. im join
    http://arjunapopkorn.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  33. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  34. terima kasih jemput join segmen ni :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  35. saya join http://cikash.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  36. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  37. ASsalamualaikum :'D

    Sy Join

    http://shapurplegirl.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  38. Replies
    1. Hehehe.. sponsor nye ramai.. so banyak la yang kena click :)

      Delete
  39. hehe...Mas join :)
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  40. http://www.ciksiti.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  41. Dila from Medan, Indonesia join kak :)
    http://dilazhari.blogspot.com/2015/06/saya-nak-hadiah-by-syahirah-valiant.html

    ReplyDelete
  42. good luck syahirah! all the best from me!

    ReplyDelete
  43. saya join..hikss
    http://narumihuda.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  44. inshaAllah join . wahhh , dah template baru . hehee

    ReplyDelete
  45. sis Ira! aten dah join hehe am I too late? :D
    http://gadesungumembebel.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  46. Salam..saya join :-)

    http://purplestarz89.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  47. Salam ..Kak Lya Join Ya !!
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  48. http://wanyyminho.blogspot.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  49. join dik :)
    http://www.duniashida.com/2015/06/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  50. Jom bercuti ke Korea dan Jepun. Visit my blog for more info :D

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email