Penyakit Yang Selalu Blogger Hadapi - Syahirah Valiant

Post Top Ad

April 22, 2015

Penyakit Yang Selalu Blogger Hadapi



Assalammualaikum

Hari ni Ira nak cerita something dekat korang. Takde special mana pun. Untuk pengetahuan korang je. Hehehe. Hari ni Ira akan cerita pasal penyakit apa yang blogger selalu hadapi dan blogger pun tak nak benda-benda ni berlaku. Nak tahu apa benda tu? Jom kita baca yang selanjutnya ye.


Malas Nak Mengupdate

Penyakit ni selalu sangat Ira hadapi. Kalau mood malas dia tu dah tiba, memang tak berusik pun laptop ni. Kalau usik pun, mesti on je blog ni. Tapi tak update apa-apa pun. Jeng jeng jeng ~ korang pernah jugak kan? ;)



Takde Line Internet

Haih ! Ni satu hal lagi. Tak suka betul kalau jadi benda ni. Sekarang ni nak guna line internet agak limit. So sabar je la menunggu line internet ada.



Busy Memanjang

Ni benda yang tak boleh nak dielakkan. Ye la kan. Ira ni still student. Nak agihkan masa dalam kelas lagi. Untuk study lagi. Untuk berblogging lagi. Memang takde masa untuk jadi blogger 24 hours. So kalau Ira tak update lama tu maknanya memang Ira busy sangat-sangat la tu.

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad