Movie Review : Talk Back And You're Dead

By Nurul Syahirah - April 18, 2015


Assalammualaikum

Hari ni Ira nak perkenalkan korang dengan satu movie philipine. Best giler cerita ni. Hero dengan heroin pun tersangat la padan. Movie ni kelakar memang la kelakar. Tapi kalau dah sampai bab sedih, memang mengalir air mata. Korang semua kena tengok tau. Cari je dalam internet. Confirm ada. Ira akan tunjuk beberapa scene yang ada dalam movie ni k. ^.^









Nampak macam best kan? Hehehe. Memang best pun. So tunggu apa lagi. Cepatlah download cerita ni. And make sure download yang ada subtittle tau. Kalau tak nanti kita tak faham. 

  • Share:

You Might Also Like

2 Comments