Movie Review : Talk Back And You're Dead - Syahirah Valiant

Latest

April 18, 2015

Movie Review : Talk Back And You're Dead


Assalammualaikum

Hari ni Ira nak perkenalkan korang dengan satu movie philipine. Best giler cerita ni. Hero dengan heroin pun tersangat la padan. Movie ni kelakar memang la kelakar. Tapi kalau dah sampai bab sedih, memang mengalir air mata. Korang semua kena tengok tau. Cari je dalam internet. Confirm ada. Ira akan tunjuk beberapa scene yang ada dalam movie ni k. ^.^









Nampak macam best kan? Hehehe. Memang best pun. So tunggu apa lagi. Cepatlah download cerita ni. And make sure download yang ada subtittle tau. Kalau tak nanti kita tak faham. 

2 comments:

  1. pernah tengok cite ni kat youtube....
    mula2 macam promising tapi tak best lah..
    lagi suka cerita she's dating the gangster... hero heroin.. daniel padilla n kathryn bernado..
    heroin dia muka seiras heroin filem ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tak best ke? best laaa.. :)

      Delete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D