Tutorial Menggunakan AddMeFast.com Dapatkan Beribu Like Di Facebook - Syahirah Valiant

Latest

March 13, 2015

Tutorial Menggunakan AddMeFast.com Dapatkan Beribu Like Di Facebook


Assalammualaikum

Dah lama Ira tinggalkan dunia blogger ni. Hurmmm ~ Seriously takde masa. Busy dengan aktiviti sekolah, homework bagai. So Ira kena pandai cari masa untuk update blog ni. Ranking blogger Ira pun dah menurun. Tapi nak buat macam mana kan. Takde rezeki. So Ira kena la usaha lagi untuk mencapai apa yang Ira nak.

Ok la, hari ni Ira nak ajar korang semua macam mana nak guna AddMeFast.com . Apa tu? Ok2, Ira akan terangkan satu persatu ok. Tapi korang kena faham betul2 tau. Takut ada yang tak faham pulak. Pada sesiapa yang tak faham tu, korang boleh tanya Ira k. Jangan malu-malu. Orang malu ni nanti dia yang akan rugi. So, boleh kita start ye ? :)

AddMeFast.com ni satu laluan untuk korang dapatkan facebook likers, followers dan macam-macam lagi. Benda ni memang berkesan. Tapi Ira akan tekankan macam mana nak dapatkan likers untuk fanpage kita k. Sebab Ira pun still baru lagi. Masih banyak benda yang Ira kena belajar. So kita belajar sama-sama ye. Korang berminat nak guna benda ni? Tapi tak tahu macam mana? Don't worry dear. Ira akan ajar sampai korang betul-betul faham ok. Tapi apa yang penting, korang kena berani mencuba tau. Jangan risau. Benda ni tak kena bayar pun. Benda ni just guna points macam kita kutip points dekat whohaa tu.

Cara-caranya :

1. Daftar akaun dulu tau. KLIK SINI . Da selesai mendaftar, barulah kita boleh pergi ke step yang seterusnya.

2. Tekan butang "Add site / page"

klik untuk tumbesaran

3. Isikan maklumat dengan betul. Kalau dah siap, klik Save Changes


Take Note !

Type : Pilih Facebook Likes

Countries : Ikut suka korang la nak pilih country mana. Kalau Ira, Ira pilih Malaysia. Tapi kalau korang nak satu dunia tahu, korang tick la WORLDWIDE tu.

Page URL : Letak link fanpage korang

Total Clicks : Setkan limit berapa like pada page kita. Kalau taknak, biarkan aje ^^

Daily Clicks : Setkan limit harian berapa like pada page kita. Kalau taknak, biarkan aje ^^

CPC : Kita boleh letak 2-10. Benda ni la points untuk korang kasi balik lepas ada orang like page korang tu.


4. Nak pastikan korang punya page sudah didaftar, boleh tengok di My Sites

klik untuk tumbesaran


5. Kita kena kumpulkan points sebanyak mungkin tau. Kalau takde points tu, orang tak boleh nak like page kita. So, bahagian ni korang kena rajin ye. Tak susah pun nak kumpul points. ^^



6. Untuk kumpul points, pilih la mana kategori korang nak. Banyak sangat ni. So lebih banyak peluang untuk korang dapatkan points yang berjuta-juta. Eceh ~ Hehehe ^^



Tadaaaa ~ Dah siap dah pun. Tak susah kan? Hope korang boleh faham k. In Sha Allah. Sebelum mula tu, baca Bismillah dulu. Baru senang faham. ^^ Ok la. Semoga perkongsian Ira kali ni beri manfaat untuk korang. Haaaa ! Sebelum terlupa. Credit to Blog Parihh . TQ ^^

2 comments:

  1. Are you looking for free Facebook Likes, YouTube Subscribers, Google+ Circles, Twitter Followers, Instagram Likes, or maybe SoundCloud Plays?

    Did you know you can get all of these Likes, Followers, Views and Subscribers AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FOR FREE?

    All you got to do is join the following Social Exchange sites, earn free credits and exchange them for Followers, Subscribers, Likes or Views of your Social Accounts.

    1. Add Me Fast
    2. Like4Like
    3. YouLikeHits

    Advertising networks that allow you to claim free advertising credits every day:

    1. MellowAds

    Use these credits to advertise your social network profiles for free.

    ReplyDelete
  2. Do you need free Twitter Re-tweets?
    Did you know you can get them ON AUTOPILOT AND TOTALLY FOR FREE by registering on Add Me Fast?

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D