Contest: Hijab, Let's wear it right!

Friday, March 20, 2015


KLIK BANNER UNTUK JOIN



1. Mengapa anda pilih untu berhijab ?

Ira berhijab sebab ni kan memang suruhan Allah. So takde sebab kenapa Ira tak berhijab. Tapi Ira mengaku mungkin kadang-kadang Ira berhijab bukan cara yang betul. Tapi ni la masanya untuk kita berubah right. :)


2. Pesanan anda untuk mengajak muslimah untuk berpakaian mengikut syariat

Pesanan Ira? Hurmmm ~ Pesanan ni ikhlas daripada hati Ira k. Ira mintak maaf kepada sesiapa yang terasa. Ira harap setiap muslimah dapat berpakaian menutup aurat dengan sebetulnya. Ira pun banyak benda lagi nak kena belajar. So kita belajar sama-sama ye. Tak rugi pun kalau kita berpakaian menutup aurat ni. Panas ? Panas tu la syurga untuk kita suatu hari nanti. In Sha Allah. :)


[IMG-20140729-WA0005.jpg]

Ni gambar Ira. Sori sebab gambar lama. Cuma ni je yang Ira ada dalam laptop ni. ^^

You Might Also Like

5 Comments

  1. Assalamualaikum dear. Thanks join my contest. Masha Allah. Terharu sangat. Moga terus istiqamah dalam memakai hijab. Believe me, hijab make me you beautiful sis. May Allah always protect us. In shaa Allah. Btw, saya dah updated senarai peserta. Bolehlah berblogwalking. Do follow our organiser and sponsor okayy dear. Jazakillah kheyr.

    ReplyDelete
  2. all the best
    jom join ga ni
    http://adna2029.blogspot.com/2015/03/giveaway-by-nurrul.html

    ReplyDelete
  3. all da best sis & moga istiqamah.. :)

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum.. Good luck dear! All the best :)
    ~ Sponsor http://www.nurulhidayahdiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Gudluck.. :)

    44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..



    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us