IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQSPECKI

Wednesday, February 18, 2015


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Assalammualaikum

Ira ada terjumpa giveaway ni dekat dashboard.. nampak menarik sebab ada iphone tu.. hehehe.. kalau la rezeki menyebelahi Ira untuk menang iphone tu kan.. haihh !! memang happy sangat laa.. then Ira baca-baca la syarat2 nya.. memang banyak.. tapi berbaloi kalau menang.. Lagi2 Ira dijemput sendiri oleh penganjur ni.. hehehe.. Bangga kejap ^^ ok laa.. sape2 nak join tu, klik je banner kat atas tu tau ^^


Mangsa Tag

You Might Also Like

5 Comments

  1. Good luck sama ya awak ;)

    hi dear ;)
    PG datang nak jemput join GA iPhone 5S by Syafikspecki.
    Dengan hadiah iphone 5s yang super b hebat, jom sertai sama ya :)
    klik sini. menangi iphone 5s dengan mudah!
    jemput join ya.

    ReplyDelete
  2. All the best syahirah. Nice blog. Jangan lupa join contest ini juga untuk menangi iPhone 6. Kongsi Resepi dan Menang iPhone 6 dan Wang Tunai

    ReplyDelete
  3. singgah :)


    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

    ReplyDelete
  4. baru perasan kita kena tag =) btw all the best yaaaaa ! ! ! ><

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email