Whatsapp Plus?

Saturday, January 03, 2015


Assalammualaikum

Whatsapp plus? korang pernah guna tak? Mesti ada yang pernah kan. Ira pernah la jugak guna. Cantik memang cantik. Kita boleh tentukan theme yang kita nak. Whatsapp kita akan nampak lebih menarik. Kalau whatsapp biasa nampak simple je kan. Kalau nak try guna, download la :) 

Tapi kan, whatsapp plus ni ada jugak kelemahannya. Kadang-kadang kita tak boleh nak send chat, tak boleh nak buat voice, tak boleh nak hantar gambar. Ntah apa masalahnya pun Ira tak tahu. Last-last Ira uninstall je. Guna whatsapp biasa. Baru la ok. Huhuhu. Sedih je. Kalau kawan Ira pulak, handphone dia penuh dengan virus. Mungkin sebab virus kut whatsapp plus Ira tak boleh bukak. Hurmmm ~ So, kalau korang nak guna whatsapp ni, Ira cadangkan korang deep scan korang punye handphone tu dulu k. Takut-takut ada virus pulak. Ira malas nak guna whatsapp plus da. Guna whatsapp biasa pun ok la. Asalkan ada. :)

You Might Also Like

6 Comments

  1. Hahaha.. Memula mcam best tgk.. Ble ira ckap cmtu.. Terus x nak install langsung.. Papaglamz singgah dan follow ira..

    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  2. tak pernah pakai pon...just pakai yg biasa je..sye follow sini ye

    ReplyDelete
  3. video pon pendek je nak hantar . x reti lagi nak send video penuh . tapi buat masa ni wharssap wechat semua xde dah . phone dah rosak . huhuu

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us