Review Blog Pemenang Giveaway By Kamamimi #4

Friday, January 02, 2015




Assalammualaikum

Ok, para pemenang sudah diumumkan. Tiba masanya untuk Ira review blogger yang bertuah. Sebelum tu, Ira nak mintak maaf kalau Ira ada tersilap cakap. Ira hanyalah manusia biasa yang banyak melakukan kesalahan. Hehehe :)


Seorang blogger yang kecik molek. Adik ni suka sangat komen dekat insta Ira. Hehehe ^^ Apa-apa pun thanks ye. Blog yang serba-serbi jugak berwarna biru. Header dia comel sangat. Pandai wani edit. Akak suka sangat . :)  Ira paling respect dengan adik ni sebab dia masih muda lagi dah berkecimpung dalam dunia blog. 12 tahun right? See. Muda sangat-sangat. Blog ni jugak telah memuatkan pelbagai tips-tips dan tutorial. Tempahan pun ada. Jangan lupa singgah ke blog yang comel ni :)

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email