Review Blog Pemenang Giveaway By Kamamimi #2 - Syahirah Valiant

Post Top Ad

January 02, 2015

Review Blog Pemenang Giveaway By Kamamimi #2




Assalammualaikum

Ok, para pemenang sudah diumumkan. Tiba masanya untuk Ira review blogger yang bertuah. Sebelum tu, Ira nak mintak maaf kalau Ira ada tersilap cakap. Ira hanyalah manusia biasa yang banyak melakukan kesalahan. Hehehe :)


Bersesuaian dengan nama blog nye, blogger ni dah banyak join segmen, contest dan apa-apa sahaja yang telah dianjurkan. Waahhhh ~ Bukan sikit tau. Memang banyak sangat. Blog yang penuh dengan warna hijau. Warna kesukaan Junjungan kita, Nabi Muhammad. Sejuk je mata memandang kalau singgah ke blog beliau. :)

2 comments:

  1. Alhamdulillah ... Terima kasih ...
    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  2. Wow, lajuuu hehe

    Tenkiu sponsor :D

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad