Hairul Azreen Melamar Hanis Zalikha

Sunday, January 04, 2015

melamar


Assalammualaikum

wahhhh !!! Excitednye.. hehehe. Idola blogger Ira dah dilamar la. So sweet. Ira pun takde la tengok Gegar Vaganza ni. Tapi Ira tahu daripada budak-budak wechat. Then dengan excitednye Ira pergi google search semua pasal ni. Memang betul pun berita ni. Siapa yang tak kenal Hanis Zalikha kan. Seorang wanita yang cukup cantik dan seorang blogger yang sangat terkenal. Dan sekarang ni dah jadi seorang pelakon pun. Tak tahu? Gi tengok cerita Suamiku Encik Sotong. Hehehe. Tahniah Hanis Zalikha. Memang sama padan. Seorang cantik dan sorang lagi hensem. Ok la tu. Hehehe. Tahniah diucapkan kepada kedua pasangan. Semoga kekal hingga ke hujung nyawa ok. Ira akan sentiasa support blogger ni. :)


lamar

You Might Also Like

1 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email