Tolong Ajar Ira Guna Nuffnang - Syahirah Valiant

Post Top Ad

December 17, 2014

Tolong Ajar Ira Guna Nuffnang


Assalammualaikum

Hari ni baru terbuka hati Ira nak buat nuffnang & imotiv. Dan yang sedihnya, Ira langsung tak tahu nak guna semua tu. Huhuhu ~ I need your help. Tolong Ira. Seriously memang Ira tak tahu langsung. Kalau churpchurp senang. Lain daripada yang ini. Ira merayu sangat. Dengan belas kasihan korang semua, sudi la membantu anak yang baru belajar ini. Hehehe.



see? kosong ! blank. Apa lagi. Ira memang betul-betul perlukan bantuan. Seriously Ira tak faham nak guna. Imotiv lagi satu. huhuhu. Sesiapa yang sudi membantu tu, tolong pm Ira cara-cara nak guna. Ira nak cara yang betul-betul boleh Ira faham. Please :'(

FB : syahirahvaliant

2 comments:

  1. yang saya tahu ada dua . .

    1 . CPUV
    - earning berdasarkan berapa uv yang datang ke blog kita

    2 . CPC
    - earning berdasarkan orang yang klik iklan nuffnang di blog kita

    ReplyDelete
  2. Erm. Actually aku pun baru juga dalam nuffnang ni. Yang aku tahu awak kene letak iklan nuffnang dalam blog awak. Kalau ada CPVU means ada pengiklan yang nak letak iklan dalam nuffnang dia akan inform awak melalui list tadi tu.:)

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad