Pemenang Bloglist Syahirah Valiant *Group Polaroid*

Sunday, December 14, 2014


Assalammualaikum

Memandangkan peserta untuk group polaroid ada dua orang je.. so, Ira akan masukkan kedua-dua orang peserta tu.. yang lagi 3 orang tu Ira akan pilih dari group lain.. boleh tak ? :3

1. Edrina


Blog yang serba biru.. memang cantik sangat.. Dare To Dream ?? wahhh ! hebat kata semangat tu.. so, kita kena berani untuk bermimpi.. mana tahu mimpi kita tu akan jadi kenyataan.. betul tak ? :)




wahhh !! kawai nye blog.. comel sangat-sangat.. memang cita rasa Ira.. hehehe.. by the way, nama kita sama la.. sep sikit !!! ^^




Ira selalu la jugak lawat blog Pelita Siang.. blog yang simple dan sangat ringan.. kejap je loading.. hehehe ^^ dan apa yang penting, blog ni memang banyak informasi yang kita perlukan.. :)


4. Shawal


Blog yang kerap la jugak Ira singgah... peramah je orangnye.. hehehe.. blog yang bertemakan hitam & oren memang menarik.. :)




Siara Elina.. sedap nama yang diberi.. hehehe.. first time Ira singgah blog dia.. tapi blog Elina memang cantik sangat.. bertemakan pink.. header tu !!!! fuyoooo ~ memang hebat la.. pandai edit.. apa2 pun, keep it up ! ^^

You Might Also Like

1 Comments

  1. Alhamdulillah, tersenarai jugak ^^ Sukewww, Hehehe Thank youuuu dear ^^ And tahniah untuk semua ^^

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email