Pemenang Bloglist Syahirah Valiant *Group Vintage* - Syahirah Valiant

Post Top Ad

December 14, 2014

Pemenang Bloglist Syahirah Valiant *Group Vintage*


Assalammualaikum

kita teruskan lagi dengan group vintage pulak ye.. jeng jeng jeng !!! siapa blogger yang bertuah tu ? meh kita usha-usha ye.. :)

1. Impian Naad


Comel sangat header tu.. :3 warna pun soft je.. memang sejuk mata memandang.. Ira kasi 5 stars for this blog.. hehe ^^


2. Huda


Header tu dah cantik da.. tapi simple sangat.. kalau tambah sikit je lagi elemen gambar.. mesti lagi the bom !! hehehe.. peminat chelsea ye ? :)




Wahhh !! kpopers jugak dia ni.. sama la kite.. hehe.. Ira pun boleh la dikatekan kpopers jugak.. tapi tak fanatik sangat.. tertera gambar kai dekat header tu.. hehehe.. blog yang mampu menarik minat Ira.. ^^




Menyerlah sungguh warna pink tu.. tapi cantik.. header tu menarik minat Ira.. kreatif & simple.. tak serabut.. pandai susun elemen-elemen tu.. :)




simple je blog ni.. comel je kartun tu.. macam pou.. hehehe.. memang pou pon kan ? :3

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad