Pemenang Bloglist Syahirah Valiant *Group Vintage*

Sunday, December 14, 2014


Assalammualaikum

kita teruskan lagi dengan group vintage pulak ye.. jeng jeng jeng !!! siapa blogger yang bertuah tu ? meh kita usha-usha ye.. :)

1. Impian Naad


Comel sangat header tu.. :3 warna pun soft je.. memang sejuk mata memandang.. Ira kasi 5 stars for this blog.. hehe ^^


2. Huda


Header tu dah cantik da.. tapi simple sangat.. kalau tambah sikit je lagi elemen gambar.. mesti lagi the bom !! hehehe.. peminat chelsea ye ? :)




Wahhh !! kpopers jugak dia ni.. sama la kite.. hehe.. Ira pun boleh la dikatekan kpopers jugak.. tapi tak fanatik sangat.. tertera gambar kai dekat header tu.. hehehe.. blog yang mampu menarik minat Ira.. ^^




Menyerlah sungguh warna pink tu.. tapi cantik.. header tu menarik minat Ira.. kreatif & simple.. tak serabut.. pandai susun elemen-elemen tu.. :)




simple je blog ni.. comel je kartun tu.. macam pou.. hehehe.. memang pou pon kan ? :3

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email