Pemenang Bloglist Syahirah Valiant *Group Lomo*

Saturday, December 13, 2014


Assalammualaikum

Berakhir lah segmen yang Ira anjurkan ni.. ok la.. Ira akan umumkan pemenang untuk group LOMO dulu ye.. group yang lain tunggu tau.. :3



blog ni cantik sangat bagi Ira.. comel.. paling Ira suka tentang blog ni adalah body dan warna blog ni.. soft je warnanye.. sejuk mata memandang.. hehehe.. tahniah k ^^




orite ~ dah masuk kepada blogger yang ketiga.. wallpaper yang bertemakan bunga ros warna merah memang menarik minat Ira.. Ira memang suka bunga ros merah.. tapi kan ~ warna blog tak menarik sangat.. tapi nevermind.. itu bagi pendapat Ira.. kita cuba yang lagi baik right ? :)




Blog yang memuatkan jualan-jualan jubah yang cantik.. hah !! para wanita sekalian .. nak cari jubah cantik-cantik ? meh la ke blog ni k.. memang akan menarik minat anda sekalian :3




wahhhh !!! kak balqis.. tahniah.. sebab akak dah 2 kali tersenarai dalam bloglist Ira.. memang rezeki akak.. Ira suke sangat terjah blog akak.. sebab warna blog akak cantik sangat-sangat.. yang paling menarik minat Ira header blog akak tu.. macam mana akak buat ? boleh ajar ? hehehe :3


5. Eli


blog yang simple dan cantik.. first time Ira terjah blog akak ni.. akak ke ? hehehe.. mungkin la kut.. sebab Ira pun baru kenal blogger ni.. apa2 pun, tahniah :3

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ngeeee..Tengkiu ira. akk suker jgk dtg sini jgk. Tp skrg nie da jrg nk bw. Bizi sket la dik. Xper3. Nnt da free akk terjah sini eh..akk Ini pn akk tgh holiday kt lgkawi.

    main photoshop je header tu haa..combine pic pastel jdi la header burok tu..hihi
    Jom Join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email