Giveaway Time By Irsalina Lovely - Syahirah Valiant

December 11, 2014

Giveaway Time By Irsalina Lovely


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Assalammualaikum

pengalaman Ira berblogging ye ? Ira start berblogging ni masa darjah 4 atau 5 la kut.. Ira pun tak ingat sebab da lama sangat.. dulu Ira saje2 je buat blog ni.. sebab Ira suka tengok design2 blog.. comel2 dan cantik2 belaka.. hehehe.. tapi start Ira form 1 , Ira da start berjinak-jinak dengan dunia blog ni.. bukan untuk suka2.. tapi untuk mencari pendapatan sikit.. Ira start buat segmen.. hurmmm ~ Ira ni pun still dalam kategori budak baru belajar dalam dunia blog ni.. so, Ira masih memerlukan tunjuk ajar daripada yang pakar.. hehehe.. ok la.. that's all for my story.. 

so, apa tunggu lagi tu, jemput la join giveaway ni.. rugi kalau tak join.. syarat yang dikenakan pun simple sangat2.. klik je bannaer dekat atas tu k :3

1 comment:

  1. Salam, goodluck :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-time-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D