Segmen Dah Tamat - Syahirah Valiant

November 29, 2014

Segmen Dah Tamat


Assalammualaikum

Sudah tamat akhirnya segmen yang Ira anjurkan.. Alhamdulillah mendapat sambutan ramai.. terima kasih banyak-banyak kepada blogger yang sudi meluangkan masa untuk join segmen Ira yang tak seberapa tu.. tapi dengan kesempatan ini, Ira nak mintak maaf sebab Ira terpaksa tamatkan segmen tu lebih awal.. sebab Ira ada masalah sikit.. Ira pun takde masa sangat nak uruskan blog ni buat sementara waktu.. Ira mintak maaf ye.. In Sha Allah malam ni Ira akan habiskan blogwalking ke blog korang dan follow sekali.. thanks sekali lagi sebab sudi join segmen Ira ni.. kalau ada kesempatan lagi, Ira akan buat segmen untuk korang k.. 

1 comment:

  1. most welcome ! hehe. nnti buat la lagi segmen.. ^_^

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D