Punca Lelaki Lambat Balas Mesej

Saturday, November 15, 2014


Assalammualaikum

kekasih awak-awak sekalian selalu balas mesej awak lambat ? alaaaaa.. semua tu normal.. memang hampir kesemua pihak wanita kena macam tu.. so, tak heran la kan.. ni mungkin perangai lelaki kut.. meh sini Ira kasi serba sedikit kenapa kaum adam suka sangat balas mesej lambat..

 Main game
kebanyakkan lelaki memang suka sangat main game.. kadang-kadang tengah text, whatsapp, wechat & etc pun diaorang sempat main game.. haih.. tak faham betul.. ada apa dengan game tu ek ? best sangat ek? kalau ye pun, jangan la sampai tak sedar ada mesej masuk.. karang bawak gaduh pulak.. tak mau tak mau..

 Bekerja
ok, dalam hal ni pulak, kaum hawa jangan sesekali kacau kaum adam ketika bekerja.. kita sebagai pasangan si dia kena faham.. kaum adam bekerja pun untuk masa depan awak dengan dia.. cuba bawak berbincang kalau awak tak puas hati.. jangan main serbu pulak.. kesian kaum adam..

 Tertidur
tertidur ni pun satu hal jugak.. kata orang, lelaki yang tertidur masa tengah text dengan awak adalah lelaki yang setia.. entoh la ~ Ira pun tak pasti kebenarannya ada di mana.. korang iye kan je la ek ^^

 Gym
gym ???? wahhhh !!! pewiitttt .. gym tu.. nak sado kan badan ye bang.. ^.^ hahahaha.. ni benda normal untuk kaum adam.. memang diaorang suka sangat sado kan badan ni.. nanti ramai perempuan yang terpikat... katanye.. hehehe.. tapi bagi Ira, Ira tak suka sangat lelaki sado ni.. geli weii !!! badan berketak-ketak tu.. huhuhu.. *jangan tak suka sangat, kang suami engko orang yang suka pergi gym.. xD*

 Pihak Ketiga
ni memang nak kena hentam habis-habisan... amboi2 ~ pihak ketiga ye ? kesian kaum hawa yang penat menunggu text korang.. yang kaum adam ni pulak sedap-sedap je mesej dengan awek lain.. kalau korang dapat pakwe yang macam ni, korang tinggalkan je.. memang tak dapat apa-apa pun.. korang yang untung sebab dijauhkan daripada lelaki yang tak pernah hargai korang.. lebih baik cari yang lebih baik.. ;)

You Might Also Like

1 Comments

  1. yang last tu bukan saja punca lelaki balas lambat, tapi boleh jadi punca kepada putusnya satu perhubungan. hehe

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email