Final Exam Semester 4 - Syahirah Valiant

November 04, 2014

Final Exam Semester 4


Assalammualaikum

rindunye dengan blog Ira ni.. da lama sangat-sangat Ira tak on blog ni.. hurmm ~ maklum la.. sekarang ni Ira busy sangat2.. tak terkira busy nye.. hehehe.. busy dengan exam la sayang.. :) exam Ira sampai 3 minggu.. tu yang tak sempat nak update.. sori ye kawan-kawan.. :) sori jugak kepada blogger-blogger yang tinggalkan jejak dekat blog Ira ni.. Ira tak sempat lagi nak balas kunjungan korang tu.. tapi takpe.. Ira akan balas balik kunjungan korang tu bila Ira da cuti k.. cuti pun da tak lama lagi.. yeaaahhhh !! hehehe.. :p segmen-segmen yang Ira join pun Ira tak sempat nak tengok.. mintak maaf sangat2.. hari ni Ira ada amali untuk travel management.. wish me luck kawan-kawan... huhuhu.. tengah berdebar menunggu giliran ni.. hehehe.. da la subjek ni agak susah la jugak.. hurmmm ~ semoga Ira boleh jawab dengan tenang.. amin :)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D