Cari Kerja - Syahirah Valiant

Post Top Ad

November 14, 2014

Cari Kerja


Assalammualaikum

Esok dah bermulanya cuti sekolah untuk pelajar-pelajar kolej vokasional.. memandangkan Ira banyak sangat masa yang terluang.. Ira dah cadang dengan kawan esok nak pergi cari kerja.. huhuhu ~ takutnye.. takut sangat kalau tak dapat.. Ira ingat time cuti sekolah ni Ira nak cari duit sikit.. yela kan ~ untuk persediaan bukak sekolah nanti.. untuk masuk alam diploma memang banyak duit kena belanja.. takkan la nak harapkan ibu lagi kan.. kesian ibu.. adik-adik Ira ramai lagi yang sekolah.. ada lagi 3 orang.. ramai kan ? hurmmm.. Ira harap sangat esok ada la rezeki Ira.. amin.. doakan kejayaan Ira mendapat kerja tau kawan-kawan.. actualy takut jugak la nak start kerja.. mesti la takut.. first time tu.. tak pernah ada pengalaman.. baru sekarang nak cari pengalaman.. hurmmm.. apa-apa pun wish me luck.. :3

2 comments:

  1. Moga Ira dapat kerja yang baik yer... Insha Allah...

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan urusan pencarian kerja ya. ^_^

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad