Alam Diploma - Syahirah Valiant

Post Top Ad

November 29, 2014

Alam Diploma


Assalammualaikum

Dah lama rasanya Ira tak update blog.. hurmmm ~ internet selalu sangat slow.. tu yang tak best kalau nak berblogging.. so, Ira akan tunggu time-time internet laju.. then, time-time tu masa pukul 2.. haih.. rabak mata wehhh ~ hehehe.. tapi takpe.. sebab Ira da biase.. tapi hope sangat migrain tak menyerang... hehe..

ok, tujuan Ira update hari ni sebab nak cerita dekat korang semua satu benda.. nak tahu apa? hehehe.. teruskan mendengar kalau sudi.. *mendengar la sangat* hehehe.. ok, exam untuk semester 4 dah tamat.. sekarang ni Ira tengah tunggu result untuk semester 4.. huhu.. takut sangat result sem ni menurun.. sebab exam kali ni memang betul-betul susah.. Ira bukan main menghafal lagi.. tapi sikit sangat yang masuk.. Ira tak tahu mana la cikgu ambik soalan tu semua.. hurmmm ~ semoga Allah permudahkan urusan Ira.. amin.. hurmmm ~ takut sangat-sangat..

dan tahun depan pulak Ira akan melangkah ke alam diploma.. pelik tak ? Ira baru 18 tahun untuk tahun depan.. tapi dah ambik diploma.. hehehe.. Ira ni budak vokasional.. so advanced sikit dari budak spm.. Ira harap sangat yang Ira dapat sambung diploma tu.. amin.. mudah-mudahan la kan.. Ira tinggal lagi 2 tahun dekat sana.. dan subjek untuk setiap semester pun semakin mencabar.. semakin susah wehhh !! hoho.. macam mana la Ira nak hadapi semua tu.. mahu pecah kepala agaknya.. lagi-lagi untuk diploma ada belajar bahasa tambahan.. bahasa arab & mandarin.. macam mana la ni.. da la susah tu.. hurmmm ~... takpe la.. In Sha Allah Ira akan dapat hadapi semua tu.. kuatkan semangat !!! Fighting !!!

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad