1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea - Syahirah Valiant

November 16, 2014

1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea


Assalammualaikum

 Seorang pengguna laptop Asus.. Hadiah daripada ibu abah selepas dapat result PMR..

 Budak kolej vokasional Gombak.. tinggal 2 tahun pengajian dan bakal mendapat diploma.. In Sha Allah :3

 suka sangat benda-benda yang comel.. terutama sekali *Molang* ...


 Merupakan kakak sulung kepada 3 orang adik-adik aku yang sangat la nakal.. payah nak jadi kakak ni.. kena asyik mengalah dan selalu kena marah kalau diaorang buat hal.. itu la tugas seorang kakak sebenarnya..

 Tak suka marah-marah.. tapi kalau sekali dah marah, memang serupa harimau.. hehehe.. adik-adik la cakap.. tapi betul kut.. sebab Ira ni memang seorang yang tegas.. :3

 suka berblogging.. dan suka blogwalking blog orang lain.. pernah bercita-cita nak jadi seorang blogger yang terkenal seperti Lyssa Faizureen ... tapi kita sedar siapa kita.. tak layak pun.. ^.^

 Dulu cita-cita nak jadi akauntan.. tapi lepas masuk vokasional, kena padam cita-cita tu.. sebab Ira ambik course Kesetiausahaan Pentadbiran.. lari benor daripada akauntan tu..

 Malu nak mulakan persahabatan.. bila dah kenal, akan keluar la perangai gila-gila yang tak pernah orang lain sangkakan..

 Takut dengan orang yang garang.. dan mudah menangis bila kena tengking tanpa sebab.. :3

 Sedang berusaha untuk menjadi seorang muslimah yang solehah yang boleh membimbing adik-adik.. :3

6 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. Good luck for your diploma. Susah nak marah maybe sebab tu la kot klau marah tu mcm Incredible Hulk je. Hihi. Saya pun minat akaun sebab KH amik aliran tu dulu.Tapi naik form 4 amik sains agama. Tu yg terbatalnya hasrat nk jadi akauntan. Hehe :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. kita pun takut org marah kita :( masa tu kita rasa nak pergi je dari tempat tu emosi plak*
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-kenali-blogger.html#comment-form

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D