Segmen Blogger Cergas & Santai

Thursday, October 23, 2014


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Assalammualaikum

Hari ni ada blogger yang sudi jemput Ira untuk join segmen dia.. dengan besar hatinya, Ira join segmen dia.. hehehe.. jom la kita ramai2 support segmen dia k.. :) Ira akan menjawab 3 soalan cool daripada dia.. :)


1. Currently, lagu/movie/buku/novel apakah yang menjadi kegemaran korang ? citer la sikit kenapa you suka benda alah tu.


Henry - 143 ( I Love You)

Ira suka sangat2 dengar lagu ni.. tiap kali bukak laptop dengan handphone, Ira akan pasang lagu ni jugak.. kenapa Ira suka lagu ni ? hurmmm ~ bagi Ira lagu ni sweet sangat2.. then senang sangat nak ikut nyanyi sekali lagu ni.. try la korang search dekat Mr. Google.. download sekali pun boleh.. hehe ^^


2. Suggestkan satu link blog yang kamu suka/ selalu lawati. Kenapa ?


Ira suka sangat dengan blog emas putih.. macam-macam informasi yang boleh kita dapat.. then, kakak ni tak sombong.. dia selalu like & komen gambar Ira dekat Insta.. then, dia suka reply komen peminat-peminat dia.. :)


3. Dalam banyak-banyak entry yang pernah korang post, pilih entry yang korang rasa "Inilah entry yang memang aku nak setiap orang baca! ", sharekan link post tersebut.

Ira pilih entry NI.. hope entry Ira ni dapat memberi inspirasi kepada korang :)


You Might Also Like

4 Comments

  1. Salam, menyinggah dan follow sini~
    datang dari segmen yg same. singgah dan follow kite pulak. :>
    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete
  2. Thank you for participating my dear (:

    Teruskan semangat ber-blogging anda!! Heheh

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    ReplyDelete
  3. HENRY ni.. kita suka lagu Trap. Best sangat!

    ReplyDelete
  4. Salam.. singgah dari segmen yang sama..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us