Nota Jumaat #1 - Syahirah Valiant

October 02, 2014

Nota Jumaat #1


Assalammualaikum

Da hari Jumaat da.. sekejap je hari berlalu kan.. ok, memandangkan hari ni Jumaat.. tergerak hati Ira nak bagi kata-kata semangat untuk korang semua.. In Sha Allah dengan *mutiara kata* ni, semangat korang akan kembali pulih.. In Sha Allah.. :)

sekarang ni result trial SPM da keluar kan ? kebanyakkan calon2 SPM frust sebab result diaorang tak bagus.. don't worry beb !!! tu cuma permulaan bagi korang semua.. ada yang lebih baik akan datang nanti.. yang penting, teruskan berusaha !!! dan jangan lupa teruskan berdoa minta bantuan daripada Allah.. Allah sentiasa ada dengan hamba yang selalu mengingati Dia.. so, korang janganlah mengalah.. Ira tengok ramai yang post dekat moment dan lain2 yang result trial tak bagus.. korang da tahu trial tak bagus, korang kena usaha kuat lagi untuk pastikan result SPM sebenar korang cemerlang.. In Sha Allah.. Allah takkan membebani hamba-hambaNya dengan sesuatu yang hambaNya tidak kuat untuk hadapi.. korang boleh lakukan.. Ira doakan kejayaan calon2 SPM 2014.. kawan2 Ira pun ramai yang ambik SPM tahun ni.. Ira tak sebab Ira ambik program diploma ~

Think Positive & Positive Things Will Happen ....... :)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D