Ni Bukan Waktu Prep - Syahirah Valiant

Post Top Ad

October 23, 2014

Ni Bukan Waktu Prep


Assalammualaikum

pada hari Khamis yang lepas, kitaorang ada waktu prep.. alaaaa.. tak tahu ? waktu prep tu waktu untuk budak-budak asrama self study atau study group... budak-budak yang pernah ada pengalaman duduk asrama tahu la kan.. ^^ memandangkan time tu kitaorang takde kerja nak buat.. Ira dengan kawan Ira ambik keputusan untuk berselfie.. hehehe.. ni lah hasil daripada kerja giler kitaorang tu..



with anak pakcik Zanil.. hehehe.. abaikan muncung kami tu.. xD



dengan anak pakcik Zanil lagi ~ ayoyo.. mata gue sembam.. hehehe.. normal la kan.. baru lepas menangis..




Anak pakcik Samsuhan.. hehehe.. Nama diberi Nurul Syahirah Binti Samsuhan.. selamat berkenalan.. :)



Bersama dengan kawan baik ku dunia akhirat.. hehehe.. putih bersih lagi suci gigi dia..



the another picture ~ end with pic of me.. hehehe.. tunggang terbalik ayat BI tu.. taram aje la ~

2 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad