My New Header !! ^^ - Syahirah Valiant

Post Top Ad

October 03, 2014

My New Header !! ^^


Assalammualaikum

memandangkan mood Ira hari ni terlampau la rajin.. Ira decide nak tukar header Ira.. hehehe.. da usha header baru Ira tu ? kalau belum, gi la tengok.. :) tapi tak seberapa pun.. just simple2 je.. sebab Ira ni jenis orang yang suka benda simple2.. takde la menyemak mata memandang.. betul tak ? ^^ dan Ira bercadang nak buat freebies untuk korang sikit.. In Sha Allah.. kalau ada kesempatan Ira buat.. 



Ni header sebelum.. kalau sape2 yang selalu lawat blog Ira, korang boleh nampak la.. simple sangat2 kan ? :) nak tengok yang sekarang punya pulak ? jum2 Ira tunjukkan ye..




Ni lagi la terlampau simple.. colour header ni Ira buat soft lagi.. baru la kena dengan blog Ira.. ye dak ? hehehe ^^


No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad