Molang !! - Syahirah Valiant

Post Top Ad

October 14, 2014

Molang !!


Assalammualaikum

sekarang ni Ira tengah free.. so, Ira nak update satu benda yang Ira nak sangat2 dari dulu lagi.. kalau la Ira dapat.. hehehe.. Ira nak teddy bear molang !!! molang !!! arghhhh !!! comel giler.. korang tak tahu molang tu apa ? pergi la search dekat Encik Google.. hehehe.. seriuosly comel sangat2.. macam budak2 da ~ hahahaha.. ada tak sape2 yang sudi bagi Ira teddy bear tu.. hehehehe.. memang takde nye la ~ tapi kan.. teddy bear tu susah sangat nak cari.. tak pernah Ira jumpa dekat Malaysia ni.. korang pernah jumpa tak ? kalau pernah share2 la sikit dengan Ira ye.. Ira nak sangat beli teddy bear tu.. ^^


Stuff That I Want !!


nahhhh !! I want this !!! hehehe.. da la comel.. gemuk pulak tu.. sedap nak peluk masa tidur.. hurmmm ~ mana nak cari ek.. -.-



ni pun Ira nak.. hehehe.. semua nye nak.. duit nye takde.. berangan je lebih.. hehehe xD cuma jadi angan2 aje la ~

1 comment:

  1. so cute and unique design. rasa macam dah jatuh cinta jugak pada teddy bear ni.

    first time been here and your blog is so cute. :D

    #dtg dr GA jindrissika

    Roll On : Kenapa NIAT ?

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad