Menang Segmen !! - Syahirah Valiant

Post Top Ad

October 03, 2014

Menang Segmen !!


Assalammualaikum

hari ni happy sangat2.. tadi bukak je blog, ternampak ada blogger kata blog Ira direview kan !!! yeaaahhhh !!!.. hehehe.. Alhamdulillah.. rezeki berpihak pada Ira hari ni.. rezeki Jumaat kan.. hehehe.. bersyukur sangat2.. jarang sangat la Ira menang segmen atau contest yang Ira join.. terima kasih akak sebab da pilih blog Ira yang tak seberapa ni.. tak comel pun ~ Ira cuma edit sikit2 je.. Alhamdulillah masih ada yang suka tengok blog Ira.. :)




Serba sedikit dari kakak yang anjurkan segmen ni.. wahhhh !!! hehehe.. thanks sangat2.. kreatif ke header tu ? Ira cuma saje je buat.. last2 menjadi pulak.. so, Ira try la guna.. tapi sori, Ira bukanlah seorang yang kreatif.. maen tibai je buat header tu.. hehe ^^..

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad