Masa Depan Untuk Ku ~ - Syahirah Valiant

October 21, 2014

Masa Depan Untuk Ku ~


Assalammualaikum

Da lama jugak kan Ira mendiamkan diri.. huhuhu.. sori sangat.. Ira memang busy.. busy yang teramat sangat.. Ira nak curi2 masa untuk bukak blog pun memang tak sempat.. ada je kerja yang Ira kena siapkan.. lepas tu kena study pulak.. Almaklum lah ~ exam Ira pun da nak dekat.. exam ni la yang menentukan sama ada Ira layak untuk sambung diploma ataupun tidak.. hurmmmm ~ harap2 dapat la ~ Ira tak nak kecewakan ibu dengan abah.. jadi, buat sementara ni, Ira tak bukak blog tau.. Ira harap korang akan stay tune dengan blog Ira ni.. Ira akan update entri terbaru bila dah habis exam nanti.. In Sha Allah.. semoga dapat jumpa lagi.. :)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D