Get Ready For Upcoming Exam

Tuesday, October 14, 2014


Assalammualaikum

Hari ni baru ada kesempatan untuk Ira menulis blog.. huhuhu.. busy sangat2 sekarang ni.. yela kan ~ Ira kena study betul2 sekarang.. exam akhir untuk semester 4 da tak lama je lagi.. 27/10/2014... huhuhu.. takut :'(  da la subjek sem ni susah2.. banyak sangat nak kena ingat.. da la Ira ni jenis susah nak mengingat.. macam mana la nanti kan.. In Sha Allah.. I can do it !!! Ira berazam Ira nak happykan ibu abah bila diaorang tengok result Ira.. amin.. ~ tapi takut je kalau2 Ira hampakan diaorang.. nauzubillah.. Ira takkan buat macam tu.. apa2 pun doakan Ira k.. Ira akan buat yang terbaik untuk dapatkan diploma.. tu cita-cita Ira sebagai seorang belajar kolej vokasional..  bukan senang tu nak dapatkan diploma dalam umur yang muda ni.. Ira akan dapatkan jugak.. hehehe.. In Sha Allah :)

You Might Also Like

1 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email