Blog Baru *Pertanyaan - Syahirah Valiant

October 02, 2014

Blog Baru *Pertanyaan


Assalammualaikum

Ira bercadang nak buat blog baru.. blog tu untuk tutorial & freebies yang bakal Ira buat.. korang rasa berjaya tak Ira buat blog tu ? huhuhu.. takut la jadi macam dulu.. dulu pun Ira pernah buat.. dan blog tu senyap je.. then Ira delete je terus blog tu.. hurmmm ~ mudah-mudahan kalau ada rezeki Ira blog tu aktif la kan.. In Sha Allah.. Ira nak tanya korang.. harap2 korang boleh jawab k.. mintak tolong sangat.. :')

Pertanyaan Ira

1. Boleh tak dalam satu google account, kite buat 2 blog ?

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D