Balik Asrama ~ - Syahirah Valiant

October 05, 2014

Balik Asrama ~


Assalammualaikum

selama 3 hari Ira bercuti, hari ni adalah masanya untuk Ira balik asrama.. huhu.. lama ke ? mana ada lama la !!! 3 hari je.. tak puas cuti.. nak cuti lagi.. haih ~ memberontak je tahu.. hehehe.. ntah la.. Ira ni memang jenis malas sikit nak balik asrama.. bukan sikit.. tapi banyak la agaknya.. memang banyak pun ^^ tapi malas2 pun Ira akan balik jugak.. study woooo ~ kena habiskan.. keputusan Ira untuk duduk asrama adalah keputusan yang tepat.. baru Ira sedar sekarang ni.. sejak Ira duduk asrama, result exam Ira Alhamdulillah meningkat.. daripada Ira duduk rumah, memang tak study gamaknya.. hehehe.. lagi pun kat asrama ada kawan2.. boleh la buat study group.. kalau kat rumah apa ada.. kalau nak tanya mesti kena call.. kan da membazir namanya.. Alhamdulillah, berkat ibu dengan abah paksa Ira masuk asrama, Ira boleh tahu siapa diri Ira sebenarnya.. di mana tahap kemampuan Ira.. tapi apa2 pun duduk asrama memang best !!! *best la sangat~* hehehe xD

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D