Apa Itu Whohaa ? - Syahirah Valiant

October 05, 2014

Apa Itu Whohaa ?


Assalammualaikum

Hari ni Ira nak bagitahu korang apa itu whohaa .. tak tahu ? jom Ira bagi information sikit ye.. :) whohaa ni senang je cara gunanya.. lebih kurang macam churpchurp.. tapi churpchurp susah sikit nak dapat income.. sebab certain orang je yang ikhlas klik iklan kita tu.. tapi kalau whohaa lain.. kita cuma jawab soalan sahaja.. lepas tu poins kita dapat.. banyak pulak tu.. lepas da cukup point, korang boleh lah redeem hadiah.. hadiah pun tersangat la menarik.. nak join whohaa ? Ira tunjukkan caranya ok.. hope korang semua faham :)

1. Daftar di Whohaa.com
2. Isi borang yang diberi dengan teliti.
3. Tick right tanda korang setuju dengan terma & syarat yang diberikan.
4. Klik Create Account


5. Pergi ke bahagian Earn Points
6. Pilih la iklan yang mana korang nak.
7. Jawab soalan yang disediakan. Jawapan semua da ada. korang kena baca betul2 ok :)


8. Done !


faham tak ? kalau korang tak faham lagi, tanya la Ira k.. Ira sedia membantu anda.. hehehe.. sebelum tu, Ira nak minta tolong korang KLIK SINI & SINI kejap.. terima kasih.. :) klik korang tu ibarat korang menderma dengan ikhlas.. In Sha Allah.. :)

1 comment:

  1. Singgah sini dari www.cikkmira.com

    Lama dah tak bukak akaun whohaa tuh .>.< hehe

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D