5 Blogger Yang Menjadi Inspirasi Aku

Friday, October 03, 2014


Assalammualaikum

sekarang ni Ira nak buat pengumuman dekat korang.. hahaha.. pengumuman la sangat.. bukan la ~ ni sekadar mahu berkongsi dengan korang semua.. Ira nak kongsi dengan korang siapa blogger2 yang menjadi inspirasi Ira.. ala2 idola gitu.. ^^ boleh la korang blogwalking sekali ye.. blog retis tu ! hehehe.. :)




ni blogger yang pertama.. banyak pengisian yang kita boleh dapat dari blogger ni.. jum la kita ramai2 terjah blog Maria Elena k.. btw, comel gilorr baby !!! hehehe ^^




 

Ira minat giler dengan blogger ni.. da la comel.. comel sangat2.. hehehe.. kecik molek je orangnya.. sebelum Ira kenal dunia blogger pun Ira da mula minat Yuyu Zulaikha ni.. lagipun dengar dari kawan2.. then, Ira try la terjah blog dia.. nak jadi macam dia.. In Sha Allah.. :)





geek in the pink !™ 

comel je blog dia.. comel sesangat.. try la korang tengok ^^  first time Ira dengar blogger ni.. jatuh cinta klik pertama la pulak.. hahaha.. gurau2.. jatuh cinta dengan cerita2 blogger ni la.. ^^



4. Lana

Lana

blogger ni pun baru first time Ira terjah blog dia.. kak Lana.. tapi Ira macam ingat2 lupa je nama beliau.. macam pernah dengar.. tapi ntah.. da lupa kut.. by the way, Ira suke sangat2 blog beliau.. :)




✿Emas✿Putih✿Blog✿

ni yang last.. Ira memang fanatik giler dengan akak emas putih.. Ira selalu stalk akak ni dekat instagram.. comel sangat2.. dan Ira pun selalu la jugak join segmen atau contest kakak emas putih.. dia memang awesome blogger !! paling penting dia tak sombong.. sentiasa reply comment Ira dekat Insta.. Ira ingatkan dia takkan reply.. rupe-rupenya reply.. hehehe ^^


tu sahaja blogger2 yang Ira fanatik sangat2.. hurmmm ~ Ira nak sangat jadi macam mereka2.. bukan apa.. Ira memang minat berblogging.. tapi Ira cuma berblogging sekadar suka2 je.. nak la jugak cuba buat bisnes kan.. In Sha Allah kalau Ira da habis belajar, Ira akan cuba buat bisnes sendiri.. amin.. hehehe.. nak tunggu habis belajar memang lambat lagi cite nye.. sekarang ni Ira baru 17.. banyak lagi tahun.. xD

You Might Also Like

3 Comments

  1. semoga sukses buat bisnes lepas belajar nanti ye (:

    ReplyDelete
  2. segan nak komen2 dgn org yg femes ni, haha

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email