Surat Stalker ? - Syahirah Valiant

Post Top Ad

September 17, 2014

Surat Stalker ?


Assalammualaikum

surat stalker ? hahaha.. tak pernah2 Ira ada stalker.. apa2pun, thanks kepada stalker tu sebab bagi surat tu.. pengisian yang sangat2 la menarik.. sumpah Ira tergelak masa baca surat tu.. banyak sangat perkara yang perlu Ira perbaiki.. In Sha Allah satu hari nanti.. yang paling terkejut nye, "si stalker" tu ada cakap pasal turun subuh dekat asrama.. hehe.. Ira da la jenis malas sikit nak turun subuh.. Ira selalu solat kat dorm je.. hoho ~ kena perbaiki tu.. noted that !! ^^ 



First2 Ira tengok muka depan surat ni.. omaaiiigod !!! dia tahu link blog dengan twitter Ira.. hahaha.. memang stalk habis-habisan ni.. hahaha.. siap bertaip tu.. mungkin tak nak Ira tahu siapa penulisnye.. ^^



ok, yang ni part pertama punye surat.. hahaha.. kelakar la time Ira baca.. semua dia tahu kot !!! takut pun ada jugak.. tapi Alhamdulillah banyak yang positif.. tak banyak sangat yang negatif.. ^^



Ni part yang terakhir.. hahaha. mana dia tahu MDHH tu ? ni kat twitter la ni.. hahaha.. apa2 pun, thanks ye awak.. semoga dengan surat ni, hubungan silaturrahim kita akan berkekalan.. amin ~ Ira akan simpan surat ni sampai bila-bila.. hehehe.. thanks again ~


"Kawan yang baik adalah kawan yang sentiasa nampak kesalahan kita dan sentiasa membetulkan kesalahan kita tu........"



1 comment:

  1. jemput join :) http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-sampai-penat-rrsya.html

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad