Rawatan Muka

Friday, September 26, 2014


Assalammualaikum

hye korang !!! buat apa tu ? ^^ hurmmm.. bosannye duduk rumah.. kalau dekat asrama da lepak dengan kawan2 da.. tapi bila kat asrama rasa nak balik pulak.. adoyai ~ mana satu la ni.. hurmmm.. memandangkan exam da nak dekat.. Ira kena berjaga malam untuk study.. eceh ~ study la sangat.. hehehe.. ntah ! tengok la nanti ^^

ok, malam ni Ira ada buat rawatan muka sikit untuk Ira... hehehe.. seriously Ira tak pernah buat benda2 ni sebelum ni.. tak tahu la kenapa rasa nak sangat buat.. alaaaa.. rawatan muka simple2 je.. bukan apa pun.. Ira nak segarkan muka.. yela kan ~ asyik tidur lambat.. tension.. so, muka Ira akan nampak kusam.. dengan rawatan ni muka Ira akan nampak bersemangat sikit.. eceh ~ hehehehe.. bersemangat nak exam la !! ^^ da buat rawatan pun Ira still kena tidur lambat jugak.. hehehehe.. ok la ~ selamat malam korang.. :)

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email