Pemenang Bloglist Syahirah Valiant Bulan September

Friday, September 26, 2014


Assalammualaikum

tamat sudah segmen yang Ira buat untuk kali ke dua.. Ira kena tamatkan hari ni sebab lepas ni Ira ada exam.. so, Ira nak fokus dekat exam dulu.. tinggalkan blog untuk sementara waktu.. huhu.. tapi takpe la ~ kalau Ira ada masa lagi, Ira akan buat segmen lagi.. In Sha Allah.. walaupun segmen Ira ni hanya la ala kadar je.. biase2 je la Ira rasa.. tapi Alhamdulillah, masih ada hamba Allah yang sudi untuk join segmen ni.. terima kasih semua.. sekarang ni Ira akan umumkan pemenang untuk dimasukkan dalam bloglist Ira... jeng jeng jeng ~ pastikan korang check URL blog korang.. kot2 ada la kan.. dan URL bloglist yang Ira da masukkan tu, Ira akan jenguk blog korang setiap 1 bulan untuk komen banyak2.. In Sha Allah kalau ada waktu yang panjang.. ok la ^^ ni dia pemenang nye ~


LOMO







VINTAGE







POLAROID







Tahniah kepada pemenang.. siapa yang takde dalam bloglist Ira tu, jangan bersedih.. bulan depan Ira akan adakan lagi.. join la ye ^^

You Might Also Like

6 Comments

  1. wahha..tak sangke ade name..hehe..
    tengkiu jadikan blog sy dlm bloglist..

    arigatou! :D

    ReplyDelete
  2. Wahhhh...thank you Ira. Walaupun akak join last minute, x sangka bertuah, terpilih jugakkkk.... (^^,)

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email