Liebster Award *Second - Syahirah Valiant

September 26, 2014

Liebster Award *Second

Liebster Award photo liebster.jpg

Assalammualaikum

Liebster Award kali kedua.. Ira ditagged oleh FARISHA.. thanks sebab tagged.. Ira akan jawab semua soalan awak.. :)

1. Kalau korang nak jadi superhero, korang nak jadi yang mana ?
Nak jadi Superman !! hehehe

2. Kucing? or else?
of course la kucing ^^

3. Lagu yang mengingatkan korang pada zaman kecil korang?
Lagu tepuk amai-amai.. Ira suka giler lagu ni.. :D

4. Kalau diberi 1 juta, apa yang korang nak buat ?
Ira nak sambung belajar, belanja satu family, beli apa yang Ira suka, derma dekat orang susah & beli hadiah untuk family.

5. Apa yang membuatkan korang tersenyum ?
orang yang Ira sayang bahagia, tengok result Ira yang cemerlang dan teringatkan kisah2 yang dulu.

6. Favourite day of the week ?
Jumaat .. Penghulu segala hari.

7. Namakan satu lagu yang memberikan inspirasi kepada korang.
lagu Relakan Jiwa & Ayuh Tinggalkan Dia.

8. Pandangan tentang blog saya.
comel, banyak maklumat yang boleh dikongsikan dan simple.

9. Apa makanan favourite korang ?
Sizzling ^^

10. Korang lebih suka sekolah rendah atau sekolah menengah? kenapa ?
lagi suka sekolah rendah.. sebab tak de orang pun yang akan tegur kita kalau kita comot.. hehehe ^^

11. Kalau diberi peluang untuk berjumpa artis, korang nak jumpa siapa ?
boyfriend .. group KPOP... hehehehe ;D


My Questions :

1. Arnab atau kucing ?

2. mana satu yang korang suka *Twitter, Blog atau Facebook*? Kenapa ?

3. Ada kawan baik tak ? siapa ?

4. Siapa yang boleh buat anda tersenyum ?

5. Siapakah idola anda ?

6. Kalau diberi peluang untuk menjadi seseorang, anda nak jadi siapa ? kenapa ?

7. Apakah aktiviti anda semasa cuti ?

8. Pernah menangis kerana lelaki tak ?

9. Apakah perkara penting dalam hidup anda ?

10. Siapa yang anda akan pilih ? Keluarga, kawan-kawan atau kekasih hati ?

11. Kenapa anda berblogging ?


Anda Ditagged !!!

3. Izzaty
4. Dalila
5. Sara
6. Meura
8. The-ap
9. Areena
11. Fateha

4 comments:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D