I'm Back ~

Wednesday, September 10, 2014

dreaming.. | via Tumblr 

Assalammualaikum

I'm back ~ hehe.. da lama giler kut Ira tak update blog.. rindu giler dekat blog ni.. hehe ~ ^^ yelaa kan.. bile Ira nak on, ada je benda yang menghalang.. internet takde la.. laptop asyik stuck la ~ macam2 la.. kadang2 Ira busy sikit.. tu yang tak boleh nak update.. sekarang ni tengah free.. apa lagi ~ update la banyak2.. hehe.. tapi internet sekolah lembab la pulak.. tak best sangat nak blogwalking.. 

so, bloggers2 sekali macam mana sekarang ni ? sehat ? hehe.. banyak sangat giveaway & segmen2 yang Ira ketinggalan.. dan sekarang Ira nak kejar balik semua tu.. hehe.. tapi tak pernah menang pun.. takpe la ~ belum rezeki Ira lagi kan.. ^^ k la.. gtg ~

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us