Holiday ~ The Mines - Syahirah Valiant

September 14, 2014

Holiday ~ The Mines

xoxoxoxoxo

Assalammualaikum

Cuti sekolah da kembali lagi..waahhh ! seronok la budak2 sekolah ye.. sekolah Ira je yang tak dapat cuti.. senang cite, semua Kolej Vokasional tak dapat cuti seminggu macam sekolah2 lain.. Ira pun tak faham la kenapa.. actually, Ira jelez la jugak tengok adik2 Ira cuti.. huhu... sedihnye ~ :'(

walaupun tak dapat cuti panjang, tapi ibu bawak Ira jalan2 bercuti jugak.. hehe.. thanks ibu ^^ dapat jugak Ira release tension yang da menggunung ni... Alhamdulillah.. keindahan suasana dekat The Mines tu membuatkan Ira lupa semua masalah yang Ira fikir.. :') cakap pasal bercuti kan,, kawan2 semua cuti dekat mana ? mesti lah ada plan dengan family rite ^^ hehe.. apa2 pun, have a nice holidays dear.. :)


KOLEKSI GAMBAR2 HOLIDAY ~



 Yeahhh !! da sampai ^^
                                           Masa da check-in ^^ cantik kan ?
 with budak2 yang nakal ni.. letih jaga budak berdua ni.. ^^
















                                                   Masa nak tunggu hujan berhenti.. nak mandi kolam.. huhu.. takde rezeki :'(




View dekat The Mines.. cantik rite ? ^^

1 comment:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D