Edit, edit, edit ~ - Syahirah Valiant

Post Top Ad

September 27, 2014

Edit, edit, edit ~


Assalammualaikum

malam ni bosan sangat2.. so Ira tukar header Ira tu.. nampak tak perubahan blog Ira ? hehehe.. tak cantik pun.. Ira bukannya seorang yang kreatif pun.. tapi da cukup memuaskan hati Ira.. button follow & dashboard pun da bertukar wajah.. hehehe.. comel je ~ sebenarnya ada lagi satu.. Ira ada tukar cursor jadi nama Ira.. tapi tak boleh nak print screen pulak.. kalau nak tengok, gi la kat blog Ira ye.. ok, sekarang ni Ira nak pendapat korang.. ok tak apa yang Ira tukar tu.. kalau tak ok Ira akan perbaiki lagi.. In Sha Allah.. komen ye.. ^^

2 comments:

  1. Cantik lah header baru die, wit wit
    Nak buat cursor nama tu macam mane erk?

    ReplyDelete
  2. salam. nak tanyaaaa.. bila buka blog reena ada tak header? kenapa time areena view blog dia takde ye, gambar dekat post pun takde.. huwaaa. kenapa yek?

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad