Baca Post Masa Darjah 5 *Trowback*

Friday, September 26, 2014


Assalammualaikum

Ira terfikir nak baca balik post2 masa Ira mula2 buat blog... hahahahaha.. sumpah kelakar giler !! tak sangka pulak ayat Ira macam tu.. yela kan ~ ayat budak2.. masa tu Ira still darjah 5.. budak hingusan lagi.. hehehe.. kelakar giler la !!! tak mau delete post2 lama.. biar jadikan kenangan.. hehehe.. 

Dulu memang Ira tak reti nak berblogging pun.. Ira buat blog masa tu pun sebab Ira tengok blog ni macam best je.. masa tu Ira tak tahu pun ada nuffnang, churpchurp dan lain2.. so, dulu Ira berblogging cuma sia2 je.. hehehe.. tapi start form 2 Ira da berjinak-jinak dalam dunia blog ni.. Alhamdulillah.. lama2 Ira da pandai sikit nak guna blog ni walaupun bukan semua.. bak kata orang, sikit-sikit, lama-lama jadi bukit... eh, betul ke ??? hahaha.. ntah la.. taram aje la ~ kenangan masa budak2 dulu.. ^^

You Might Also Like

1 Comments

  1. Wah, dari sekolah rendah lagi Ira berblog rupanya. Nice ^_^

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email